‭0031 6 24 86 1652 info@kampvuurkaraoke.nl

DE KAMPVUUR KARAOKE

LIVE KARAOKE SHOW met akoestische gitaren

BRUILOFTEN & PARTIJEN

De Kampvuur Karaoke op je feest is een heel goed idee. We gaan samen om tafel zitten, op zoek naar de perfecte pasvorm! Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

EVENEMENTEN / UPDATES

De Kampvuur Karaoke meemaken in het wild? Kijk dan op onze evenementenpagina of volg ons op fb / insta om op de hoogte te blijven van onze laatste updates en nieuwste evenementen.

LIEDJESLIJST

Hotel California, House of the Rising Sun, Bloed Zweet en Tranen, Let it Be, Valerie, Denis, Careless Whisper (…) Een kleine greep uit het repertoire. Wat er verder op de liedjeslijst staat en hoe je nummers aan kunt vragen lees je hier.

GALLERIJ / TESTIMONIALS

Het is de ervaring die telt. We delen graag onze foto’s en filmpjes (en die van jullie) met ons publiek. Wil je weten wat anderen van onze show vonden? Lees het in de testimonials! 

TEAM KARA O’KAY

o’kay, even voorstellen dan…

Melodica, kazoo, percussie, (achtergrond) zang & host

Geboren in een boerengezin met Iers pioniersbloed in Tennessee, USA. Zelf pionierde ze naar Amsterdam om haar droom waar te maken als team captain van de Kampvuur Karaoke. Verruilde haar lasso voor een zweep, maar die heeft ze gelukkig eigenlijk nooit nodig.

(Lead) gitaar

De metronoom, het geheugen en de muzikale backbone van het akoestische karaoke geweld. Let ook op de wiegende pelvis van achter zijn sunburned beauty, wanneer 1 van z’n eigen nummertjes wordt aangevraagd!

Gitaar & the occasional mondharmonica

Niet te verwarren met de zanger van een bekende rockband, wiens naam lijkt op Axolotl (wat dan weer een salamander is).

Kazoo, (achtergrond) zang, percussie, gitaar & telefoniste

Een wijntje op z’n tijd is echt geen ramp, beentjes omhoog, stofzuiger in de kast, lekker muziekje erbij. En altijd 1 hand op de telefoon om geen boeking te missen natuurlijk. Dat is ONZE Amy.

WAT IS KAMPVUUR KARAOKE?

en wie lust het?

Meeblèren op old en new school kampvuurhits, verkleedpartijen, marshmallows, kazoes en akoestische gitaren. De Kampvuur Karaoke is zonder schaamte de leukste karaoke-show van het land!

_____________

Als de avond valt bezingen we de maan, beklagen we de sterren en huilen we met de wolven. Van Leonard Cohen, Dolly Parton, Hazes en De Dijk tot Miley Cyrus, Nirvana en Beyoncé. Hippies, rock ‘n rollers en smartlapfanaten, valse kraaien en nachtegalen: De Kampvuur Karaoke is er voor iedereen. Je vindt ons rond kampvuren op campings en festivals in de zomer, haardvuren, clubs en bedrijfskantines in de winter en als absolute hit op bruiloften door het jaar heen. Smeer maar vast die stembanden voor een onvergetelijke avond!

CONTACT

INFORMATIE, BOEKINGEN, AANVRAGEN …

12 + 14 =