‭0031 6 24 86 1652 info@kampvuurkaraoke.nl

KAMPVUUR KARAOKE

LIVE KARAOKE-SHOW MET AKOESTISCHE GITAREN

Meeblèren op old en new school kampvuurhits, verkleedpartijen, marshmallows, kazoes en akoestische gitaren.

“De Kampvuur Karaoke is zonder schaamte de leukste karaoke van het land!”

BRUILOFTEN / PARTIJEN / BEDRIJFSFEESTEN

Kampvuur Karaoke op je bruiloft, jubileum of bedrijfsfeestje? Wat een goed idee zeg. Bekijk onze prijzen en mogelijkheden.

SONG LIST

Van Amy Winehouse, André Hazes en The Beatles, tot Miley Cyrus, Bob Marley en Pink Floyd – je vindt ze op onze liedjeslijst!

FESTIVALS / EVENEMENTEN

Misschien zijn we binnenkort een keer bij jou in de buurt op een festival! Je ziet het in de onze evenementenagenda.

SFEER IMPRESSIES

Volg de Kampvuur Karaoke op instagram voor de meest sfeervolle beeldregistraties, filmpjes, foto’s en updates.

KAMPVUUR KARAOKE TV – FILMPJES VAN DE KAMPVUUR KARAOKE OP YOUTUBE 

DE BAND…

KARAOKE, MAAR DAN ANDERS

Bij karaoke denk je misschien aan meezingen met een bandje, een Aziatische club met aparte hokjes waar je met je vrienden op elkaar gepakt zit, een bolletje dat mee springt op de tekst en heel veel alcohol om moed mee in te drinken. Of misschien denk je aan meezingen met een karaoke band op een angstvallig groot podium. Wij zien dat anders! Zingen is gezond. Zingen is gezellig. Zingen hoeft niet eng te zijn. Samen zingen werkt verbroederend en is bovendien universeel. De Kampvuur Karaoke wil zingen terug geven aan de mensen en samen met jullie gewoon een ontspannen feestje bouwen. Het laagdrempelig maken, door het beste van karaoke en zingen rond het kampvuur te verenigen in 1 uniek concept. Denk bonte avond, pruiken en marshmallows en de akoestische klanken van gitaar, melodica, neusfluit en kazoe. ’s Zomers buiten, ’s winters net zo lief binnen. Kampvuur of haardvuur kan, maar is niet noodzakelijk. De Kampvuur Karaoke wakkert namelijk het vuur aan in je hart. Ahhh.

WAT ANDEREN ERVAN VONDEN…

My wife and I definitely look back on our wedding with a happy feeling and campfire karaoke was a big part of it. I was really happy that we could make requests outside your repertoire, it was clear that you had prepared them well. I was also impressed with how you were able to keep the visitors from abroad and the Dutch guests involved and so entertained. All in all I can safely say that everyone had a rocking good time!

Gregory Suden

Bruidegom

Op het feest van mijn man, hij werd 70, kreeg de kampvuurkaraokeband iedereen aan het zingen. Ze trokken aspirantzangers over de twijfelstreep door hun humor en de pruiken deden de rest! Wat een olijke vrolijkheid! Superlaagdrempelig en kneitergezellig!

Corinne Rijks

Tevreden klant

CONTACT

3 + 13 =