‭0031 6 24 86 1652 info@kampvuurkaraoke.nl

HOE OF DAT HET WERKT

DE KAMPVUUR KARAOKE OP JE FEEST OF EVENEMENT

Vroeg of laat, jong of oud, zomer of winter. Kampvuur Karaoke kan altijd, overal en met iedereen. We zijn een gegarandeerd succes en leveren vermaak in de perfecte pasvorm! Hoe? Dat leest u hierrrr.

1. Openbaar of privé evenement?
Festivals, buurtfeesten en braderieën, we bezoeken ze net zo graag als bruiloften, jubilea en bedrijfsfeesten. Omdat publieke evenementen een net iets andere benadering vragen dan besloten happenings is onze eerste vraag aan jou: wat is het voor ’n feessie?

2. Entertainment op maat, voor ieder budget.
De kampvuur Karaoke is een soort bouwpakket, met verschillende elementen die op steeds een andere manier in elkaar gezet kunnen worden. Kampvuur, haardvuur, of centrale verwarming? Marshmallows erbij? Twee, drie of vier muzikanten? Volledig akoestisch of liever versterkt? Karaoke als onderdeel van een groter programma of als avondvullend vermaak? We wisselen de karaoke af met meezingers, pauzenummers en showelementen.

3. Liedjeslijst en verzoeknummers
We hebben een vaste liedjeslijst met zo’n zeventig kampvuurwaardige evergreens, die altijd en overal mee naartoe gaat. Heb je dringende verzoeknummers die niet op de lijst staan? Mail of overleg het ruim van te voren en wij gaan ermee aan de slag.

4. Zingen maar!
Vooraf delen we boekjes uit met de liedjeslijst erin, als een soort menukaart eigenlijk. Het aanvragen van nummers kan vooraf of spontaan tijdens de show. De songteksten zijn af te lezen van een beeldscherm dat iedereen kan zien, zodat meezingen onoverkomelijk wordt. Een kist  met pruiken, kazoes en meerammelinstrumenten maken De Kampvuur Karaoke tot een onvergetelijke bom pretentieloze gezelligheid.