‭0031 6 24 86 1652 info@kampvuurkaraoke.nl

PRIJZEN EN BOEKINGSINFO

v.a. 300 euro

Op kleine feestjes of evenementen met een bescheiden budget, komen Kara O’Kay en Amy Housewine gezellig met z’n twee. Goed voor gemiddeld 2 uur akoestische karaoke met verkleedkist en ruimte voor verzoeknummers. 

v.a. 500 euro

Met Kara O’Kay, Amy Houswine en Hellvis de Pelvis heb je de band bijna compleet voor een avond (of middag) vullend programma. Gemiddeld 3 uur akoestische karaoke met verkleedkist, marshmallows en verzoeknummers. 

v.a. 700 euro

Het leukst zijn we compleet met Oxel Rose erbij. Een avondvullend programma waarbij geheid de voetjes van de vloer gaan. Tot 4,5 uur akoestische of versterkte karaoke met verkleedkist, marshmallows en onbeperkt verzoeknummers. 

Kampvuur Karaoke boeken

Wil je de Kampvuur Karaoke meteen boeken? Dat kan! Klik op de knop hieronder een stuur ons een bericht. Je kunt ook even bellen of appen om te kijken of de datum waarop je ons wilt hebben nog beschikbaar is. 

Technische rider en prijslijst downloaden

Download hier een PDF met prijzen en technische informatie. Is er iets niet duidelijk, of wil je iets dat specifiek is afgestemd op jouw feest of evenement? Neem dan even contact met ons op!